Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

Fick en fråga idag på lunchen vad är spinglo kortfattat!

Av Anders Erko - 16 maj 2012 14:01

Vad är Spinglo?

Det fick jag som fråga idag på lunchen, vilket jag förklarade väldigt mycket utifrån den input som man kan hitta på deras sida. Så mycket av detta är taget därifrån, sen har jag min egna uppfattning som jag även skrivit om i tidigare inlägg. Men här kommer en lite utförligare pres utifrån vad människorna bakom spinglo beskriver deras tjänst som.


 Spinglo är egentligen 3 saker

Fantastisk onlinetjänst

Få erbjudanden och rabatter särskilt utvalda efter dig.

Du får uppskattning från spinglo i form av lojalitetspoäng!

Onlinetjänsten spinglo

Spinglo är en webbtjänst i toppklass och på väg att bli ännu bättre. Spinglo gör din Internet upplevelse enklare och även tidsbesparande. Vi vet att du hittar relevant information på ett sätt som kommer passa dig.


På spinglo sitter du helt klart bakom ratten, det är du som bestämmer vad du vill läsa och när. Fast allt samlas på ett och samma ställe.

Spinglo är under utvecklingsfas, därför är det som ligger öppet är limiterat med att du måste ha en inviteringskod.

Inom kort ska dock kommande funktioner släppas och spinglo kommer öppnas upp för hela världen.


Spinglo lovar att vi kommer inte bli besvikna på de funktioner som kommer i framtiden, men tipsar om att redan nu gå in och registrera er för att va med på en väldigt ball resa.


Så har ni inte en inviteringskod,använd min direkt.


MIn inbjudningskod code  är som följande på spinglo :
http://www.spinglo.com/i/anders.erko@gmail.com


Grymma deals på spinglo

Spinglo har som ni vet släppt SpingloAvenue.com.


 

Det är endast första steget mot det som kommer bli en helt magisk shopping upplevelse. Ni kan redan nu ta del av unika produkter till trevliga priser tack vara att ni är medlemmar på spinglo. Men som sagt mycket kommer hända i denna avdelning och det kommer lanseras mera shoppar allt eftersom.

Uppskattning på spinglo
Spinglo vet att du kan använda hela din adress bok för att promota och bjuda in till spinglo. Spinglo vet också att du kan använda facebook,twitter, linkedin,google plus och alla andra communitys som du redan idag kanske använder för att få in ny medlemmar som ska få uppleva den sanna känslan kring spinglo.
Många av spinglos konkurrenter tar för givet att man som användare bara ska göra detta för att tjänsten är såpass bra.Det man inte får glömma att idag finns det ett gäng tjänster som är fantastiskt bra och internetanvändaren blir allt kräsnare för varje dag som går. Därför har spinglo och deras partners valt att premiera tiden man faktiskt lägger ner på spinglo. Detta genom att kunna samla ihop spinglo poäng som dem kallar det hela, som du sen kan använda för att handla produkter till extra förmånliga priser via spinglo avenue.Spinglo är helt gratis och det finns inga krav från spinglos sida på dig som användare. Ingen data förs över alternativt säljs till tredje part utan din egna direkta tillåtelse.

Så varför vänta som spinglo själva säger på sin hemsida, börja idag med att hämta hem dina favorit nyheter och kolla in vad du kan behöva handla inför sommarledigheten av det utbud som du hittar på spinglo idag.


Så hoppas detta hjälpte er lite granna,


 

ha det bra hej hopp.


Anders

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Erko - 14 maj 2012 13:45

Hej alla glada va ett tag sen sist!   Har haft fullt upp och inte haft världens tid över för bloggen,men nu fick jag en lucka och tänkte ge er lite goda nyheter.       Spinglo lanserade för en tid sen en helt ny clean design i sitt arbe...

Av Anders Erko - 2 april 2012 13:31


Hej nu har en ny  unik shopping portal släppts på  spinglo . Får hela tiden frågor om hur man blir medlem och du måste idagsläget ha en injudan vilket jag skrivit i tidigare blogginlägg. Men för er som missa den kommer den nu igen:-). MIn inbjudnin...

Av Anders Erko - 23 mars 2012 17:00

Ville bara önska alla mina läsare en riktigt skön helg, haft en galen vecka. Så ska bli riktigt skönt att vila upp sig.   Trevlig helg till er alla   hej svejs och sköt om er   Anders ...

Av Anders Erko - 8 mars 2012 11:30


    Hej i vårvädret, måste bara säga till er att shit va kul funktionaliteten med spinglo är, när det kommer till det här med nyhetsflöden. Eller om man ska va lite mer internationell det här med "feeds" :-). Så jäkla smart jag sparar in så sjuk...

Av Anders Erko - 24 februari 2012 15:00

Hej allihopa hoppas livet leker med er,nu kommer lönen. Ska bli riktigt skönt har en massa olika inköp som måste göras bland annat som titeln avslöjar behövs det en rejäl påfyllning på kaffemaskinen som jag köpte inne på spinglo   på core cofé. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se