Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Anders Erko - 1 februari 2012 17:00

Hej igen, kan börja med att säga att hamilton var faktiskt bra. Kan bero på att jag verkligen gillar Mr Persbrandt.

Annars har vecka rullat på bra utan ngr större avvikelser. Eller ja en stor grej som hänt är ju det galna vädret. Känns som hela Sverige stannar upp för man inte är beredd på detta väder. Men å andra sidan borde man väl kunnat räkna ut detta m,ed lillfingret eftersom december va ju ett stort skämt om man tänker att det ska vara en riktig vintermånad.

Har goda nyheter också kring spinglo,en site som jag följer som ni redan vet sen tidigare. Nu går det att lägga sina favoriter, bookmarks, sen märker man även att det finns en mkt större utbud av inlagda officiella nyhetsflöden. Som tyder på att andra användare faktiskt lagt in många av deras favoriter. Så ska bli fortsatt kul att se vad som händer, fick höra en kompis att spinglo sprider sig snabbt  runt om i världen så det är väl säkert bara en tidsfråga innan vi har det på en massa olika språk. Ska bli kul och följa vidare utvecklingen av denna site.


Ha det bra nu och hoppas ni får en bra vecka. Hör av mig  till helgen med lite nyheter och sen också ska jag klura på vilken film det blir på söndag.


Hej svejs


www.spinglo.com

Ovido - Quiz & Flashcards